Bifftomat Norsk
Bifftomaten er rund og litt flattrykt med mange kamre. Fruktkjøttet er aromatisk, og den egner seg godt til steking, gratinering og grilling. En stor skive gir en saftig sandwich eller hamburger.
Varenummer: 301151 | EPD-nummer: | GTIN: 27072633011514
Varenummer: 301151
EPD-nummer:
GTIN: 27072633011514

PRODUSENT: BAMA GRUPPEN AS
VAREMERKE: BAMA Storkjøkken
2843 produkter i databasen
Ingredienser
Allergener
![]() |
![]() |
![]() |
---|---|---|
Gluten |
![]() |
|
Skalldyr |
![]() |
|
Egg |
![]() |
|
Fisk |
![]() |
|
Peanøtter |
![]() |
|
Soya |
![]() |
|
Melk |
![]() |
|
Nøtter |
![]() |
|
Selleri |
![]() |
|
Sennep |
![]() |
|
Sesamfrø |
![]() |
|
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
|
Lupin |
![]() |
|
Bløtdyr |
![]() |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten |
![]() |
Nei |
Skalldyr |
![]() |
Nei |
Egg |
![]() |
Nei |
Fisk |
![]() |
Nei |
Peanøtter |
![]() |
Nei |
Soya |
![]() |
Nei |
Melk |
![]() |
Nei |
Nøtter |
![]() |
Nei |
Selleri |
![]() |
Nei |
Sennep |
![]() |
Nei |
Sesamfrø |
![]() |
Nei |
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
Nei |
Lupin |
![]() |
Nei |
Bløtdyr |
![]() |
Nei |


Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 51 kJ/ 12 kcal |
Fett | 0,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,00 g |
Karbohydrat | 2,10 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 2,10 g |
Kostfiber | 1,00 g |
Protein | 0,40 g |
Salt | 0,00 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | |
Opphavsland | |
Varegruppe | |
Varenummer | 301151 |
EPD-nummer | |
GTIN | 27072633011514 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 10.01.2024 |
Oppdatert dato | 31.07.2025 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Grønnsaker (ikke blader) – ubearbeidet (fersk) |
Klasse | Tomater |
Brick kode | Tomater – runde |
Oppbevaring
Temperatur, min | 9 grader (C) |
Temperatur, max. | 12 grader (C) |
Holdbarhet, total | 0 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 0 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | 0 dager |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | 0 dager |