Røsti Sticks Vegan 1Kg
4pk a 1000g
Sprø sticks av de fineste Røsti poteter. Røsti Sticks er perfekt som tilbehør til burgere. Tilberedes i varmluftsovn, frityr eller i airfryer.
Varenummer: 22641 | EPD-nummer: 5937891 | GTIN: 09001442226400
Varenummer: 22641
EPD-nummer: 5937891
GTIN: 09001442226400
PRODUSENT: Marexim AS
VAREMERKE: 11er Nahrungsmittel GmbH
3 produkter i databasen
Ingredienser
Poteter 82%, solsikkeolje 11%, potetstivelse, salt, dekstrose, krydder
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten | ||
Skalldyr | ||
Egg | ||
Fisk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 967 kJ/ 231 kcal |
Fett | 11,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 1,00 g |
Karbohydrat | 29,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,90 g |
Protein | 2,40 g |
Salt | 1,10 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Østerrike |
Opphavsland | Østerrike |
Varegruppe | Frosne ferdigpoteter, -ris, -pasta eller -fyll |
Varenummer | 22641 |
EPD-nummer | 5937891 |
GTIN | 09001442226400 |
GTIN2 | 9001442226417 |
GTIN3 | 7031362022648 |
Opprettet dato | 10.02.2022 |
Oppdatert dato | 16.03.2022 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Frukt/grønnsaker/nøtter/frø – bearbeidet |
Klasse | Grønnsaker – bearbeidet |
Brick kode | Grønnsaker – bearbeidet (frysevare) |
Brick attribut type | Brick attribut verdi |
Produsents behandling/tilberednings prosess | Tilberedt |
Oppbevaring
Temperatur, min | -24 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 900 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 300 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |