KONGLEKROKETTER
2000 GRM
Varenummer: 23168 | EPD-nummer: 120162 | GTIN: 09001442231848
Varenummer: 23168
EPD-nummer: 120162
GTIN: 09001442231848
PRODUSENT: Marexim AS
VAREMERKE: 11ER
7 produkter i databasen
Ingredienser
Poteter, veg. olje (palme), potetstivelse, salt, dekstrose, eggehvite, eggepulver, krydder, melkepulver krydderekstrakt, solsikkeolje, maisstivelse, sukker.
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
| Gluten |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
| Gluten |
|
Nei |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Ja |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Ja |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 750 kJ/ 179 kcal |
| Fett | 7,50 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 3,30 g |
| Karbohydrat | 24,00 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 1,10 g |
| Kostfiber | 3,20 g |
| Protein | 2,30 g |
| Salt | 1,30 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Nederland |
| Opphavsland | Nederland |
| Varegruppe | Frosne grønnsaker |
| Varenummer | 23168 |
| EPD-nummer | 120162 |
| GTIN | 09001442231848 |
| GTIN2 | 09001442231688 |
| GTIN3 | 09001443231687 |
| Opprettet dato | 29.10.2014 |
| Oppdatert dato | 21.03.2019 |
GPC Kategori
| Segment | Mat/drikke/tobakk |
| Familie | Frukt/grønnsaker/nøtter/frø – bearbeidet |
Oppbevaring
| Temperatur, min | -24 grader (C) |
| Temperatur, max. | -18 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 540 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 180 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |

















