Røsti "donut" Picante Ca14g - 1000g
4ps a 1000g
Røsti formet som en donut med en pikant krydder. Røsti donut pikant er perfekt til fingermat, gjerne servert med dip.
Varenummer: 22696 | EPD-nummer: 6422190 | GTIN: 09001442226950
Varenummer: 22696
EPD-nummer: 6422190
GTIN: 09001442226950
PRODUSENT: Marexim AS
VAREMERKE: 11ER
7 produkter i databasen
Ingredienser
Poteter (85%), vegetabilske oljer (solsikke, raps), potetstivelse, salt, dekstrose, løkpulver, paprika, urter, krydder, krydderekstrakt, røyk
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten | ||
Skalldyr | ||
Egg | ||
Fisk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 857 kJ/ 205 kcal |
Fett | 8,90 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,90 g |
Karbohydrat | 27,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,50 g |
Protein | 2,80 g |
Salt | 1,20 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Østerrike |
Opphavsland | Østerrike |
Varegruppe | Frosne kombinasjonsmåltider |
Varenummer | 22696 |
EPD-nummer | 6422190 |
GTIN | 09001442226950 |
GTIN2 | 9001442226967 |
GTIN3 | 7031362026967 |
Opprettet dato | 12.03.2024 |
Oppdatert dato | 12.03.2024 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Frukt/grønnsaker/nøtter/frø – bearbeidet |
Klasse | Grønnsaker – bearbeidet |
Brick kode | Grønnsaker – bearbeidet (frysevare) |
Brick attribut type | Brick attribut verdi |
Produsents behandling/tilberednings prosess | Krydret |
Oppbevaring
Temperatur, min | -24 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 720 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 240 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |