Servelat røkt
Klassisk servelat
Varenummer: 22300 | EPD-nummer: | GTIN: 97071604223009
Varenummer: 22300
EPD-nummer:
GTIN: 97071604223009
PRODUSENT: A. Idsøe AS
VAREMERKE: A. Idsøe
201 produkter i databasen
Ingredienser
Kjøtt 60%( storfe 41% og svin 19%),vann,MELK,tapiokastivelse,løk,surhetsregulerende middel(E325,E262),salt,bestrålt krydder,antioksydant(E300),stabilisator (E450,E451),fargestoff (E120),konserveringsmiddel (E250)
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
| Gluten |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
| Gluten |
|
Nei |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Ja |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Egg og Sennep
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 1 138 kJ/ 275 kcal |
| Fett | 23,30 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 0,90 g |
| Karbohydrat | 5,20 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 0,30 g |
| Protein | 11,00 g |
| Salt | 2,20 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Norge |
| Opphavsland | Norge |
| Varegruppe | Kjøtt av ulike slag, bearbeidet og med tilsetningsstoffer |
| Varenummer | 22300 |
| EPD-nummer | |
| GTIN | 97071604223009 |
| GTIN2 | |
| GTIN3 | |
| Opprettet dato | 12.10.2018 |
| Oppdatert dato | 18.11.2020 |
Oppbevaring
| Temperatur, min | 0 grader (C) |
| Temperatur, max. | 4 grader (C) |
| Holdbarhet, total | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | Ikke oppgitt |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |

















