Kryddersalami oppskåret
Tradisjonell salami med krydderkant.
Varenummer: 32061 | EPD-nummer: | GTIN: 97071604320616
Varenummer: 32061
EPD-nummer:
GTIN: 97071604320616

PRODUSENT: A. Idsøe AS
VAREMERKE: A. Idsøe
201 produkter i databasen
Ingredienser
Til 100 g ferdig vare en envendt 103g kjøtt. Kjøtt (67%svin,36%storfe),salt,bestrålt krydder,vegetabilsk stivelse,stabilisator (E575),hvitløk,antioksydant (E300,E301)fargestoff(E120),konserveringsmiddel (E250),startkultur
Allergener
![]() |
![]() |
![]() |
---|---|---|
Gluten |
![]() |
|
Skalldyr |
![]() |
|
Egg |
![]() |
|
Fisk |
![]() |
|
Peanøtter |
![]() |
|
Soya |
![]() |
|
Melk |
![]() |
|
Nøtter |
![]() |
|
Selleri |
![]() |
|
Sennep |
![]() |
|
Sesamfrø |
![]() |
|
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
|
Lupin |
![]() |
|
Bløtdyr |
![]() |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten |
![]() |
Nei |
Skalldyr |
![]() |
Nei |
Egg |
![]() |
Nei |
Fisk |
![]() |
Nei |
Peanøtter |
![]() |
Nei |
Soya |
![]() |
Nei |
Melk |
![]() |
Nei |
Nøtter |
![]() |
Nei |
Selleri |
![]() |
Nei |
Sennep |
![]() |
Nei |
Sesamfrø |
![]() |
Nei |
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
Nei |
Lupin |
![]() |
Nei |
Bløtdyr |
![]() |
Nei |


Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 814 kJ/ 438 kcal |
Fett | 38,60 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 3,20 g |
Karbohydrat | 4,50 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 1,10 g |
Protein | 18,70 g |
Salt | 5,00 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | |
Varenummer | 32061 |
EPD-nummer | |
GTIN | 97071604320616 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 15.06.2019 |
Oppdatert dato | 21.10.2020 |
Oppbevaring
Temperatur, min | Ikke oppgitt |
Temperatur, max. | Ikke oppgitt |
Holdbarhet, total | 45 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 25 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |