Kryddersalami oppskåret
Tradisjonell salami med krydderkant.
Varenummer: 32061 | EPD-nummer: | GTIN: 97071604320616
Varenummer: 32061
EPD-nummer:
GTIN: 97071604320616
PRODUSENT: A. Idsøe AS
VAREMERKE: A. Idsøe
201 produkter i databasen
Ingredienser
Til 100 g ferdig vare en envendt 103g kjøtt. Kjøtt (67%svin,36%storfe),salt,bestrålt krydder,vegetabilsk stivelse,stabilisator (E575),hvitløk,antioksydant (E300,E301)fargestoff(E120),konserveringsmiddel (E250),startkultur
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten | ||
Skalldyr | ||
Egg | ||
Fisk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 814 kJ/ 438 kcal |
Fett | 38,60 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 3,20 g |
Karbohydrat | 4,50 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 1,10 g |
Protein | 18,70 g |
Salt | 5,00 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | |
Varenummer | 32061 |
EPD-nummer | |
GTIN | 97071604320616 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 15.06.2019 |
Oppdatert dato | 21.10.2020 |
Oppbevaring
Temperatur, min | Ikke oppgitt |
Temperatur, max. | Ikke oppgitt |
Holdbarhet, total | 45 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 25 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |