Salami hel
Tradisjonell salamispekepølse.
Varenummer: 32062 | EPD-nummer: | GTIN: 97071604320623
Varenummer: 32062
EPD-nummer:
GTIN: 97071604320623
PRODUSENT: A. Idsøe AS
VAREMERKE: A. Idsøe
201 produkter i databasen
Ingredienser
Til 100 g ferdig vare er anvendt 101 g kjøtt. Kjøtt (svin 71% storfe 30%), salt,vegitabilsk stivelse, stabilisator (E575), bestrålt krydder, hvitløk, antioksydant (E300,E301),fargestoff(E120), konserveringsmiddel (E250),startkultur
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten | ||
Skalldyr | ||
Egg | ||
Fisk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 695 kJ/ 410 kcal |
Fett | 37,10 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 3,10 g |
Karbohydrat | 2,40 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,60 g |
Protein | 16,60 g |
Salt | 4,80 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | |
Varenummer | 32062 |
EPD-nummer | |
GTIN | 97071604320623 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 15.06.2019 |
Oppdatert dato | 09.09.2020 |
Oppbevaring
Temperatur, min | Ikke oppgitt |
Temperatur, max. | Ikke oppgitt |
Holdbarhet, total | 50 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 28 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |