Mandelegg 80g
80 g
Varenummer: 121996 | EPD-nummer: 4435582 | GTIN: 05774540959245
Varenummer: 121996
EPD-nummer: 4435582
GTIN: 05774540959245
INFORMASJONSEIER: Haugen-Gruppen
PRODUSENT: ANTHON BERG
VAREMERKE: ANTHON BERG
15 produkter i databasen
Ingredienser
Sukker, ristede mandler 30%, helmelkspulver, kakaosmør, kakaomasse, fortykningsmiddel (arabisk gummi), emulgeringsmiddel (rapslecitin), farvestoff (titandioksyd, karoten, karmin), helt herdet vegetabilsk fett (palmekjerne), vanilje.
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten | ||
Skalldyr | ||
Fisk | ||
Egg | ||
Melk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Nøtter
Mandel |
||
Sesamfrø | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Fisk | Nei | |
Egg | Nei | |
Melk | Ja | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Nøtter
Mandel |
Ja | |
Sesamfrø | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 2 191 kJ/ 524 kcal |
Fett | 30,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 10,00 g |
Karbohydrat | 52,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 50,00 g |
Protein | 9,80 g |
Salt | 0,09 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Danmark |
Opphavsland | Danmark |
Varegruppe | Sjokolade, sukker, søtningsstoffer og konfekt |
Varenummer | 121996 |
EPD-nummer | 4435582 |
GTIN | 05774540959245 |
GTIN2 | 5709678253316 |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 11.10.2018 |
Oppdatert dato | 12.10.2018 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 11 grader (C) |
Temperatur, max. | 18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 390 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |