MARSIPANBRØD 40g
40g
Klassisk original marsipanbrød dekket med mørk kvalitetssjokolade for å gi den perfekte smaksopplevelsen. Prepakkede eksponeringsdisplayer som skaper mersalg. Lette å plassere – kun 40 cm i bredden.
Varenummer: 3000 | EPD-nummer: 1612076 | GTIN: 05709678152992
Varenummer: 3000
EPD-nummer: 1612076
GTIN: 05709678152992
INFORMASJONSEIER: Haugen-Gruppen
PRODUSENT: ANTHON BERG
VAREMERKE: ANTHON BERG
15 produkter i databasen
Ingredienser
Sukker, mandler 29%, kakaomasse, aprikoskjerner, glukosesirup, kakaosmør, melkefett, emulgator (rapslecithin), konserveringsmiddel (sorbinsyre)
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten | ||
Melk | ||
Nøtter
Mandel |
||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Gluten | Nei | |
Melk | Ja | |
Nøtter
Mandel |
Ja | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Selleri, Sennep, Sesamfrø, Svoveldioksid eller sulfitter, Bløtdyr og Lupin
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 2 150 kJ/ 520 kcal |
Fett | 31,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 8,20 g |
Karbohydrat | 46,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 39,00 g |
Protein | 10,00 g |
Salt | 0,00 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Danmark |
Opphavsland | Danmark |
Varegruppe | Sjokolade, sukker, søtningsstoffer og konfekt |
Varenummer | 3000 |
EPD-nummer | 1612076 |
GTIN | 05709678152992 |
GTIN2 | |
GTIN3 | 05709678153005 |
Opprettet dato | 09.04.2015 |
Oppdatert dato | 03.02.2020 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 10 grader (C) |
Temperatur, max. | 18 grader (C) |
Holdbarhet, total | Ikke oppgitt |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | Ikke oppgitt |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |