MARSIPANBRØD COGNAC 40G
40 GRM
Marsipanbrød dynket i cognac og dekket med mørk kvalitetssjokolade for å gi den perfekte smaksopplevelsen.
Varenummer: 120256 | EPD-nummer: 2486314 | GTIN: 00000057540573
Varenummer: 120256
EPD-nummer: 2486314
GTIN: 00000057540573
INFORMASJONSEIER: Haugen-Gruppen
PRODUSENT: ANTHON BERG
VAREMERKE: ANTHON BERG
15 produkter i databasen
Ingredienser
Sukker, mandler 15%, aprikoskjerner, glukosesirup, kakaomasse, cognac 6%, kakaosmør, modifisert maisstivelse, melkefett, konserveringsmiddel (sorbinsyre), emulgator (rapslecitin)
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten | ||
Melk | ||
Nøtter
Mandel |
||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Gluten | Nei | |
Melk | Ja | |
Nøtter
Mandel |
Ja | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 2 100 kJ/ 500 kcal |
Fett | 26,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 7,80 g |
Karbohydrat | 52,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 36,00 g |
Protein | 8,00 g |
Salt | 0,00 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Danmark |
Opphavsland | Danmark |
Varegruppe | Sjokolade, sukker, søtningsstoffer og konfekt |
Varenummer | 120256 |
EPD-nummer | 2486314 |
GTIN | 00000057540573 |
GTIN2 | 05709678153159 |
GTIN3 | 05709678153166 |
Opprettet dato | 09.04.2015 |
Oppdatert dato | 03.02.2020 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 11 grader (C) |
Temperatur, max. | 18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 390 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |