Alfathi Kyllingfilet halal
2,5 kg
Varenummer: 5000010897 | EPD-nummer: 6414262 | GTIN: 07039610011307
Varenummer: 5000010897
EPD-nummer: 6414262
GTIN: 07039610011307
INFORMASJONSEIER: Nortura
PRODUSENT: Alfathi
VAREMERKE: ALFATHI
16 produkter i databasen
Ingredienser
Kyllingfilet
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten | ||
Skalldyr | ||
Egg | ||
Fisk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 469 kJ/ 111 kcal |
Fett | 2,10 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,60 g |
- Enumettede fettsyrer | 0,80 g |
hvorav | |
- Flerumettede fettsyrer | 0,50 g |
Karbohydrat | 0,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,00 g |
Protein | 23,00 g |
Salt | 0,20 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Kylling, minimalt bearbeidet og uten tilsetningsstoffer |
Varenummer | 5000010897 |
EPD-nummer | 6414262 |
GTIN | 07039610011307 |
GTIN2 | 07039610011314 |
GTIN3 | 07039610011321 |
Opprettet dato | 05.09.2024 |
Oppdatert dato | 05.09.2024 |
Oppbevaring
Temperatur, min | -30 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 540 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | Ikke oppgitt |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |