Apetina Garlic & Parsley 265g
Varenummer: 601995 | EPD-nummer: 5679220 | GTIN: 05711953125089
Varenummer: 601995
EPD-nummer: 5679220
GTIN: 05711953125089

PRODUSENT: Arla Foods AS
VAREMERKE: Apetina
12 produkter i databasen
Ingredienser
Ost (Pasteurisert melk, salt, melkesyrekultur, mikrobiell osteløpe, kalsiumklorid), rapsolje, hvitløk og persille
Allergener
![]() |
![]() |
![]() |
---|---|---|
Gluten |
![]() |
|
Skalldyr |
![]() |
|
Egg |
![]() |
|
Fisk |
![]() |
|
Peanøtter |
![]() |
|
Soya |
![]() |
|
Melk |
![]() |
|
Nøtter |
![]() |
|
Selleri |
![]() |
|
Sennep |
![]() |
|
Sesamfrø |
![]() |
|
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
|
Lupin |
![]() |
|
Bløtdyr |
![]() |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten |
![]() |
Nei |
Skalldyr |
![]() |
Nei |
Egg |
![]() |
Nei |
Fisk |
![]() |
Nei |
Peanøtter |
![]() |
Nei |
Soya |
![]() |
Nei |
Melk |
![]() |
Ja |
Nøtter |
![]() |
Nei |
Selleri |
![]() |
Nei |
Sennep |
![]() |
Nei |
Sesamfrø |
![]() |
Nei |
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
Nei |
Lupin |
![]() |
Nei |
Bløtdyr |
![]() |
Nei |


Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 2 221 kJ/ 539 kcal |
Fett | 55,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 10,00 g |
Karbohydrat | 0,50 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,50 g |
Protein | 10,00 g |
Salt | 1,90 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Danmark |
Opphavsland | Danmark |
Varegruppe | Ost |
Varenummer | 601995 |
EPD-nummer | 5679220 |
GTIN | 05711953125089 |
GTIN2 | 15711953125093 |
GTIN3 | 7090000395704 |
Opprettet dato | 06.10.2023 |
Oppdatert dato | 24.09.2024 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Melk/smør/fløte/yoghurt/ost/egg/erstatninger |
Klasse | Ost/osteerstatninger |
Brick kode | Osteerstatninger (kjølevare) |
Oppbevaring
Temperatur, min | 0 grader (C) |
Temperatur, max. | 4 grader (C) |
Holdbarhet, total | 150 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |