Apetina Mozzarella Revet
200 g
Det er mer en regel enn et unntak at pizzaen eller lasagnen din er strødd med mozzarellaost. Apetina® Mozzarella revet har unike smelte- og strekkevner og gir retten en flott gyllen farge. Mozzarellaen er den anerkjente italienske ostetypen, laget på pasteurisert kumelk i en forbrukervennlig emballasje med åpne- og lukkemekanisme.
Varenummer: 591268 | EPD-nummer: 6090484 | GTIN: 05711953156595
Varenummer: 591268
EPD-nummer: 6090484
GTIN: 05711953156595
PRODUSENT: Arla Foods AS
VAREMERKE: Apetina
12 produkter i databasen
Ingredienser
Pasteurisert melk, potetmel (antiklumpemiddel), salt, melkesyrekultur, mirkobiell osteløpe
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
| Gluten |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
| Gluten |
|
Nei |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Ja |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 1 254 kJ/ 301 kcal |
| Fett | 21,00 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 13,00 g |
| Karbohydrat | 2,30 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 1,00 g |
| Protein | 24,00 g |
| Salt | 1,40 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Danmark |
| Opphavsland | Danmark |
| Varegruppe | Ost |
| Varenummer | 591268 |
| EPD-nummer | 6090484 |
| GTIN | 05711953156595 |
| GTIN2 | 015711953156585 |
| GTIN3 | 07090000396312 |
| Opprettet dato | 17.02.2015 |
| Oppdatert dato | 21.02.2023 |
GPC Kategori
| Segment | Mat/drikke/tobakk |
| Familie | Melk/smør/fløte/yoghurt/ost/egg/erstatninger |
| Klasse | Ost/osteerstatninger |
| Brick kode | Ost (kjølevare) |
| Brick attribut type | Brick attribut verdi |
| Tiltenkt bruk av ost | Kombinasjon |
| Kilde | Ku/storfe |
| Fettdeklarasjon | Med fett |
| Type ost | Mozarella |
| Ingredienser, tilsatt | Uidentifisert |
| Ostetype | Uidentifisert |
| Formasjon | Revet |
| Hvis økologisk | Nei |
| Opprinnelse av ost | Danmark – uklassifisert |
| Modenhet, ost | Fast/halvfast |
| Ostens skarphet | Mild |
Oppbevaring
| Temperatur, min | 0 grader (C) |
| Temperatur, max. | 4 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 140 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 47 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |

















