Apetina Mozzarella Revet
200 g
Det er mer en regel enn et unntak at pizzaen eller lasagnen din er strødd med mozzarellaost. Apetina® Mozzarella revet har unike smelte- og strekkevner og gir retten en flott gyllen farge. Mozzarellaen er den anerkjente italienske ostetypen, laget på pasteurisert kumelk i en forbrukervennlig emballasje med åpne- og lukkemekanisme.
Varenummer: 591268 | EPD-nummer: 6090484 | GTIN: 05711953156595
Varenummer: 591268
EPD-nummer: 6090484
GTIN: 05711953156595
PRODUSENT: Arla Foods AS
VAREMERKE: Apetina
12 produkter i databasen
Ingredienser
Pasteurisert melk, potetmel (antiklumpemiddel), salt, melkesyrekultur, mirkobiell osteløpe
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten | ||
Skalldyr | ||
Fisk | ||
Egg | ||
Melk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Nøtter | ||
Sesamfrø | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Fisk | Nei | |
Egg | Nei | |
Melk | Ja | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 254 kJ/ 301 kcal |
Fett | 21,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 13,00 g |
Karbohydrat | 2,30 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 1,00 g |
Protein | 24,00 g |
Salt | 1,40 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Danmark |
Opphavsland | Danmark |
Varegruppe | Ost |
Varenummer | 591268 |
EPD-nummer | 6090484 |
GTIN | 05711953156595 |
GTIN2 | 015711953156585 |
GTIN3 | 07090000396312 |
Opprettet dato | 17.02.2015 |
Oppdatert dato | 21.02.2023 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Melk/smør/fløte/yoghurt/ost/egg/erstatninger |
Klasse | Ost/osteerstatninger |
Brick kode | Ost (kjølevare) |
Brick attribut type | Brick attribut verdi |
Tiltenkt bruk av ost | Kombinasjon |
Kilde | Ku/storfe |
Fettdeklarasjon | Med fett |
Type ost | Mozarella |
Ingredienser, tilsatt | Uidentifisert |
Ostetype | Uidentifisert |
Formasjon | Revet |
Hvis økologisk | Nei |
Opprinnelse av ost | Danmark – uklassifisert |
Modenhet, ost | Fast/halvfast |
Ostens skarphet | Mild |
Oppbevaring
Temperatur, min | 0 grader (C) |
Temperatur, max. | 4 grader (C) |
Holdbarhet, total | 140 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 47 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |