Buko kuvertost champignon 48x20g
Buko® Champignon kuvertost er en smørbar ost med 18 % fett, med sopp. Osten egner seg spesielt godt til frokostbordet eller til å ta med på tur.
Varenummer: 33507 | EPD-nummer: 6696595 | GTIN: 05711953037764
Varenummer: 33507
EPD-nummer: 6696595
GTIN: 05711953037764
PRODUSENT: Arla Foods AS
VAREMERKE: Arla
21 produkter i databasen
Ingredienser
Ost, vann, blancherte champignon 8 % (champignon, salt), smør, smeltesalt (E339), vallepermeatpulver (melk), skummetmelkpulver, surhetsregulerende middel (sitronsyre)
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
| Gluten |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
| Gluten |
|
Nei |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Ja |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 957 kJ/ 231 kcal |
| Fett | 18,00 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 11,00 g |
| Karbohydrat | 2,40 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 2,40 g |
| Protein | 14,00 g |
| Salt | 2,80 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Danmark |
| Opphavsland | Danmark |
| Varegruppe | Ost |
| Varenummer | 33507 |
| EPD-nummer | 6696595 |
| GTIN | 05711953037764 |
| GTIN2 | 5760466335072 |
| GTIN3 | 7080000725175 |
| Opprettet dato | 05.09.2025 |
| Oppdatert dato | 05.09.2025 |
Oppbevaring
| Temperatur, min | 0 grader (C) |
| Temperatur, max. | 4 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 360 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 100 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | 4 dager |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |

















