GULROT & POTET
125 GRM
Varenummer: | EPD-nummer: 601682 | GTIN: 04062300211513
Varenummer:
EPD-nummer: 601682
GTIN: 04062300211513
PRODUSENT: Arvid Nordquist Norge AS
VAREMERKE: HIPP
3 produkter i databasen
Ingredienser
Grønnsaker 88% (gulrot 78%, potet 10%), vann, rapsolje.
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
| Gluten |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
| Gluten |
|
Nei |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Nei |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 142 kJ/ 34 kcal |
| Fett | 1,00 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 0,10 g |
| Karbohydrat | 5,50 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 3,80 g |
| Kostfiber | 2,60 g |
| Protein | 0,80 g |
| Salt | 0,04 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Tyskland |
| Opphavsland | |
| Varegruppe | Spedbarnsmat |
| Varenummer | |
| EPD-nummer | 601682 |
| GTIN | 04062300211513 |
| GTIN2 | 04062300114074 |
| GTIN3 | 04062300114081 |
| Opprettet dato | 05.12.2016 |
| Oppdatert dato | 19.10.2020 |
Oppbevaring
| Temperatur, min | 3 grader (C) |
| Temperatur, max. | 30 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 638 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 90 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |

















