BULGUR OG QUIONOA-MIKS 1/3 GN

Bulgur, bønner, quinoa og grønnsaker med sesamolje og soyasaus.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 670558
EPD-nummer: 4868576
GTIN: 07023026705585

PRODUSENT: BAMA GRUPPEN AS

VAREMERKE: Salatbar

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:
+47 228 80 500

www.bama.no

50 produkter i databasen

Ingredienser

Bulgur (hvete) 35 %, gulrot, sorte bønner, røde kidneybønner, rødløk, grønnkål, SESAMolje (SOYAolje, SESAMolje), sitronjuicekonsentrat, quinoa 4 %, SOYAsaus (vann, SOYAbønner, hvete, salt), hvitløk, ingefær, aprikos, antioksidant (svoveldioksid).

Allergener

Allergen
Gluten
Hvete
Red circle
Ja
Lupin
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Red circle
Ja
Sesamfrø
Red circle
Ja
Sennep
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Melk
Green circle
Nei
Soya
Red circle
Ja
Peanøtter
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Egg
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei

Produktet kan inneholde spor av: Selleri

Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 566 kJ/ 135 kcal
Fett 4,90 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 0,70 g
Karbohydrat 18,10 g
hvorav
- Sukkerarter 4,00 g
Protein 4,40 g
Salt 0,70 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland
Opphavsland Norge
Varegruppe
Varenummer 670558
EPD-nummer 4868576
GTIN 07023026705585
GTIN2 07023026705585
GTIN3
Opprettet dato 14.03.2024
Oppdatert dato 07.08.2024

GPC Kategori

Segment Mat/drikke/tobakk
Familie Frukt/grønnsaker/nøtter/frø – bearbeidet
Klasse Grønnsaker – bearbeidet
Brick kode Grønnsaker – bearbeidet (kjølevare)

Oppbevaring

Temperatur, min 0 grader (C)
Temperatur, max. 4 grader (C)
Holdbarhet, total 0 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 6 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) 0 dager
Holdbarhet etter tining (fryste varer) 0 dager