BULGUR OG QUIONOA-MIKS 1/3 GN
Bulgur, bønner, quinoa og grønnsaker med sesamolje og soyasaus.
Varenummer: 670558 | EPD-nummer: 4868576 | GTIN: 07023026705585
Varenummer: 670558
EPD-nummer: 4868576
GTIN: 07023026705585
PRODUSENT: BAMA GRUPPEN AS
VAREMERKE: Salatbar
50 produkter i databasen
Ingredienser
Bulgur (hvete) 35 %, gulrot, sorte bønner, røde kidneybønner, rødløk, grønnkål, SESAMolje (SOYAolje, SESAMolje), sitronjuicekonsentrat, quinoa 4 %, SOYAsaus (vann, SOYAbønner, hvete, salt), hvitløk, ingefær, aprikos, antioksidant (svoveldioksid).
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten
Hvete |
||
Lupin | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Sesamfrø | ||
Sennep | ||
Selleri | ||
Bløtdyr | ||
Melk | ||
Soya | ||
Peanøtter | ||
Fisk | ||
Egg | ||
Skalldyr | ||
Nøtter |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten
Hvete |
Ja | |
Lupin | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Ja | |
Sesamfrø | Ja | |
Sennep | Nei | |
Selleri | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Melk | Nei | |
Soya | Ja | |
Peanøtter | Nei | |
Fisk | Nei | |
Egg | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Nøtter | Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Selleri
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 566 kJ/ 135 kcal |
Fett | 4,90 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,70 g |
Karbohydrat | 18,10 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 4,00 g |
Protein | 4,40 g |
Salt | 0,70 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | |
Varenummer | 670558 |
EPD-nummer | 4868576 |
GTIN | 07023026705585 |
GTIN2 | 07023026705585 |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 14.03.2024 |
Oppdatert dato | 07.08.2024 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Frukt/grønnsaker/nøtter/frø – bearbeidet |
Klasse | Grønnsaker – bearbeidet |
Brick kode | Grønnsaker – bearbeidet (kjølevare) |
Oppbevaring
Temperatur, min | 0 grader (C) |
Temperatur, max. | 4 grader (C) |
Holdbarhet, total | 0 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 6 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | 0 dager |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | 0 dager |