GULROT BUNT POSE
Den sødmefylte gulroten egner seg til veldig mye mer enn råkost og supper. Grillet gulrot til ost smaker fortreffelig, og prøv appelsinglaserte gulrøtter neste gang vilt står på menyen!
Varenummer: 360304 | EPD-nummer: | GTIN: 07040513003153
Varenummer: 360304
EPD-nummer:
GTIN: 07040513003153

PRODUSENT: BAMA GRUPPEN AS
VAREMERKE: BAMA Storkjøkken
2843 produkter i databasen
Ingredienser
Allergener
![]() |
![]() |
![]() |
---|---|---|
Gluten |
![]() |
|
Skalldyr |
![]() |
|
Egg |
![]() |
|
Fisk |
![]() |
|
Peanøtter |
![]() |
|
Soya |
![]() |
|
Melk |
![]() |
|
Nøtter |
![]() |
|
Selleri |
![]() |
|
Sennep |
![]() |
|
Sesamfrø |
![]() |
|
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
|
Lupin |
![]() |
|
Bløtdyr |
![]() |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten |
![]() |
Nei |
Skalldyr |
![]() |
Nei |
Egg |
![]() |
Nei |
Fisk |
![]() |
Nei |
Peanøtter |
![]() |
Nei |
Soya |
![]() |
Nei |
Melk |
![]() |
Nei |
Nøtter |
![]() |
Nei |
Selleri |
![]() |
Nei |
Sennep |
![]() |
Nei |
Sesamfrø |
![]() |
Nei |
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
Nei |
Lupin |
![]() |
Nei |
Bløtdyr |
![]() |
Nei |


Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 107 kJ/ 25 kcal |
Fett | 0,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,00 g |
Karbohydrat | 5,30 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 5,30 g |
Kostfiber | 2,00 g |
Protein | 0,00 g |
Salt | 0,00 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | |
Opphavsland | |
Varegruppe | |
Varenummer | 360304 |
EPD-nummer | |
GTIN | 07040513003153 |
GTIN2 | 07040513003153 |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 14.03.2024 |
Oppdatert dato | 31.07.2025 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Grønnsaker (ikke blader) – ubearbeidet (fersk) |
Klasse | Rotgrønnsaker |
Brick kode | Gulrot |
Oppbevaring
Temperatur, min | 1 grader (C) |
Temperatur, max. | 4 grader (C) |
Holdbarhet, total | 0 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 0 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | 0 dager |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | 0 dager |