KYLLINGBITER 1/3 GN 1KG SB
Marinert og stekt kylling
Varenummer: 670501 | EPD-nummer: 4868352 | GTIN: 07023026705011
Varenummer: 670501
EPD-nummer: 4868352
GTIN: 07023026705011
PRODUSENT: BAMA GRUPPEN AS
VAREMERKE: Salatbar
50 produkter i databasen
Ingredienser
Kylling lårkjøtt (norsk råvare), vann, salt, kaliumklorid, dekstrose, gjærekstrakt, krydderekstrakter, surhetsreg.middel, (kaliumlaktat, natriumacetat), hydrolysert vegetabilsk protein, krydder, løk, purreløk, antioksidant (natriumaskorbat, rosmarinekstrakt), stabilisator (natriumfosfat), collapro fiber, rosmarinekstrakt.
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten | ||
Lupin | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Sesamfrø | ||
Sennep | ||
Selleri | ||
Bløtdyr | ||
Melk | ||
Soya | ||
Peanøtter | ||
Fisk | ||
Egg | ||
Skalldyr | ||
Nøtter |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten | Nei | |
Lupin | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Sennep | Nei | |
Selleri | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Melk | Nei | |
Soya | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Fisk | Nei | |
Egg | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Nøtter | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 635 kJ/ 152 kcal |
Fett | 8,30 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 2,30 g |
Karbohydrat | 2,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,70 g |
Protein | 17,10 g |
Salt | 2,20 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | |
Varenummer | 670501 |
EPD-nummer | 4868352 |
GTIN | 07023026705011 |
GTIN2 | 07023026705011 |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 14.03.2024 |
Oppdatert dato | 03.11.2024 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Frukt/grønnsaker/nøtter/frø – bearbeidet |
Klasse | Grønnsaker – bearbeidet |
Brick kode | Grønnsaker – bearbeidet (kjølevare) |
Oppbevaring
Temperatur, min | 0 grader (C) |
Temperatur, max. | 4 grader (C) |
Holdbarhet, total | 0 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 3 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | 0 dager |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | 0 dager |