LØK NORSK ØKOLOGISK
Gul løk, også kalt gul kepaløk, er den vanligste løksorten og er en av våre mest brukte grønnsaker. Den gir aroma og krydrer maten og er helt uunnværlig i matlagingen. Bra for fordøyelsen er den også!
Varenummer: 370153 | EPD-nummer: | GTIN: 07040514001967
Varenummer: 370153
EPD-nummer:
GTIN: 07040514001967

PRODUSENT: BAMA GRUPPEN AS
VAREMERKE: BAMA Storkjøkken
2827 produkter i databasen
Ingredienser
Allergener
![]() |
![]() |
![]() |
---|---|---|
Gluten |
![]() |
|
Skalldyr |
![]() |
|
Egg |
![]() |
|
Fisk |
![]() |
|
Peanøtter |
![]() |
|
Soya |
![]() |
|
Melk |
![]() |
|
Nøtter |
![]() |
|
Selleri |
![]() |
|
Sennep |
![]() |
|
Sesamfrø |
![]() |
|
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
|
Lupin |
![]() |
|
Bløtdyr |
![]() |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten |
![]() |
Nei |
Skalldyr |
![]() |
Nei |
Egg |
![]() |
Nei |
Fisk |
![]() |
Nei |
Peanøtter |
![]() |
Nei |
Soya |
![]() |
Nei |
Melk |
![]() |
Nei |
Nøtter |
![]() |
Nei |
Selleri |
![]() |
Nei |
Sennep |
![]() |
Nei |
Sesamfrø |
![]() |
Nei |
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
Nei |
Lupin |
![]() |
Nei |
Bløtdyr |
![]() |
Nei |


Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 124 kJ/ 30 kcal |
Fett | 0,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,00 g |
Karbohydrat | 4,40 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 4,40 g |
Kostfiber | 4,00 g |
Protein | 1,00 g |
Salt | 0,00 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | |
Opphavsland | |
Varegruppe | |
Varenummer | 370153 |
EPD-nummer | |
GTIN | 07040514001967 |
GTIN2 | 07040514001967 |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 14.03.2024 |
Oppdatert dato | 05.05.2025 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Grønnsaker (ikke blader) – ubearbeidet (fersk) |
Klasse | Pære grønnsaker |
Brick kode | Løk |
Oppbevaring
Temperatur, min | 1 grader (C) |
Temperatur, max. | 4 grader (C) |
Holdbarhet, total | 0 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 0 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | 0 dager |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | 0 dager |