MELON PIEL DE SAPO 1/6 GN 800G
Til BAMAs ferskforedlede produkter tilbyr vi tilbehør som gjør det raskt og enkelt å servere grønnsaker og salater. Vi bruker kun førsteklasses råvarer.
Varenummer: 610911 | EPD-nummer: 5147384 | GTIN: 07023026109116
Varenummer: 610911
EPD-nummer: 5147384
GTIN: 07023026109116

PRODUSENT: BAMA GRUPPEN AS
VAREMERKE: Salatbar
50 produkter i databasen
Ingredienser
Melon Piel de sapo
Allergener
![]() |
![]() |
![]() |
---|---|---|
Gluten |
![]() |
|
Lupin |
![]() |
|
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
|
Sesamfrø |
![]() |
|
Sennep |
![]() |
|
Selleri |
![]() |
|
Bløtdyr |
![]() |
|
Melk |
![]() |
|
Soya |
![]() |
|
Peanøtter |
![]() |
|
Fisk |
![]() |
|
Egg |
![]() |
|
Skalldyr |
![]() |
|
Nøtter |
![]() |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten |
![]() |
Nei |
Lupin |
![]() |
Nei |
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
Nei |
Sesamfrø |
![]() |
Nei |
Sennep |
![]() |
Nei |
Selleri |
![]() |
Nei |
Bløtdyr |
![]() |
Nei |
Melk |
![]() |
Nei |
Soya |
![]() |
Nei |
Peanøtter |
![]() |
Nei |
Fisk |
![]() |
Nei |
Egg |
![]() |
Nei |
Skalldyr |
![]() |
Nei |
Nøtter |
![]() |
Nei |


Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 159 kJ/ 37 kcal |
Fett | 0,10 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,00 g |
Karbohydrat | 8,10 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 8,10 g |
Protein | 0,50 g |
Salt | 0,00 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | |
Varenummer | 610911 |
EPD-nummer | 5147384 |
GTIN | 07023026109116 |
GTIN2 | 07023026109116 |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 14.03.2024 |
Oppdatert dato | 09.08.2024 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Frukt/grønnsaker/nøtter/frø – bearbeidet |
Klasse | Frukt – bearbeidet |
Brick kode | Frukt – bearbeidet (kjølevare) |
Oppbevaring
Temperatur, min | 0 grader (C) |
Temperatur, max. | 4 grader (C) |
Holdbarhet, total | 8 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 2 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | 0 dager |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | 0 dager |