NUDLER TERIYAKI 1/3 GN 1 KG
Nudler Teriyaki - perfekt til salatbaren.
Varenummer: 670532 | EPD-nummer: 5674338 | GTIN: 07023026705325
Varenummer: 670532
EPD-nummer: 5674338
GTIN: 07023026705325
PRODUSENT: BAMA GRUPPEN AS
VAREMERKE: Salatbar
51 produkter i databasen
Ingredienser
Nudler (64 %), grønnsaksblanding julienne (gulrot, brokkoli, SELLERI), Teriyaki-marinade (sukker, rapsolje, SOYAsaus (vann, SOYAbønner, salt, hvetemel, sukker, sukkerkulør), krydder, eddik, salt, vineddik, herdet rapsfett.
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
|
Gluten
Hvete |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
|
Gluten
Hvete |
|
Ja |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Ja |
| Melk |
|
Nei |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Ja |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 748 kJ/ 178 kcal |
| Fett | 5,70 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 1,30 g |
| Karbohydrat | 25,90 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 4,20 g |
| Protein | 4,70 g |
| Salt | 1,30 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | |
| Opphavsland | |
| Varegruppe | |
| Varenummer | 670532 |
| EPD-nummer | 5674338 |
| GTIN | 07023026705325 |
| GTIN2 | 07023026705325 |
| GTIN3 | |
| Opprettet dato | 14.03.2024 |
| Oppdatert dato | 06.05.2025 |
Oppbevaring
| Temperatur, min | 1 grader (C) |
| Temperatur, max. | 4 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 0 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 0 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | 0 dager |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | 0 dager |

















