PÆRER NORSKE CELINA

Celina er en pæresort som er avlet frem i Sogn og er i ferd med å ta pære markedet med storm. Ikke bare smaker pæren godt, men ser også lovende ut for dyrkerne. Celina er fast, sprø og saftig med rød dekkfarge og grønn grunnfarge. Den blir medium i størrelse og har et hvitt fint fruktkjøtt uten steinceller. Når den ettermodner i romtemperatur blir den mer saftig og aromatisk. I tillegg til å egne seg godt som spisepære er den også velegnet på kjøkkenet til matlaging.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 166204
EPD-nummer:
GTIN: 27072631662046

PRODUSENT: BAMA GRUPPEN AS

VAREMERKE: BAMA Storkjøkken

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:
+47 228 80 500

www.bama.no

2827 produkter i databasen

Ingredienser

Allergener

Allergen
Gluten
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Melk
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 185 kJ/ 44 kcal
Fett 0,10 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 0,00 g
Karbohydrat 8,80 g
hvorav
- Sukkerarter 8,80 g
Kostfiber 3,00 g
Protein 0,40 g
Salt 0,00 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland
Opphavsland
Varegruppe
Varenummer 166204
EPD-nummer
GTIN 27072631662046
GTIN2
GTIN3
Opprettet dato 10.01.2024
Oppdatert dato 11.03.2025

GPC Kategori

Segment Mat/drikke/tobakk
Familie Frukt – ubearbeidet (fersk)
Klasse Kjernefrukter
Brick kode Pærer

Oppbevaring

Temperatur, min 1 grader (C)
Temperatur, max. 4 grader (C)
Holdbarhet, total 0 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 0 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) 0 dager
Holdbarhet etter tining (fryste varer) 0 dager