SALATOST I OLJE 1/6GN 1100G SB
Frisk og mild, lett syrlig ost med marinade.
Varenummer: 670529 | EPD-nummer: 5006424 | GTIN: 07023026705295
Varenummer: 670529
EPD-nummer: 5006424
GTIN: 07023026705295
PRODUSENT: BAMA GRUPPEN AS
VAREMERKE: Salatbar
51 produkter i databasen
Ingredienser
OST (64 %): (pasteurisert SKUMMETMELK, salt, mikrobiell løpe, startkultur), rapsolje, tørket tomat, persille, oregano, pepper, hvitløk, chili. Efta nr 2398.
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
| Gluten |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
| Gluten |
|
Nei |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Ja |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 1 914 kJ/ 464 kcal |
| Fett | 47,00 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 7,70 g |
| Karbohydrat | 0,60 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 0,50 g |
| Protein | 9,70 g |
| Salt | 1,90 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | |
| Opphavsland | Norge |
| Varegruppe | |
| Varenummer | 670529 |
| EPD-nummer | 5006424 |
| GTIN | 07023026705295 |
| GTIN2 | 07023026705295 |
| GTIN3 | |
| Opprettet dato | 14.03.2024 |
| Oppdatert dato | 31.07.2025 |
GPC Kategori
| Segment | Mat/drikke/tobakk |
| Familie | Frukt/grønnsaker/nøtter/frø – bearbeidet |
| Klasse | Grønnsaker – bearbeidet |
| Brick kode | Grønnsaker – bearbeidet (kjølevare) |
Oppbevaring
| Temperatur, min | 0 grader (C) |
| Temperatur, max. | 4 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 0 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 3 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | 0 dager |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | 0 dager |

















