SKINKE 1/3 GN 1KG SB
Kokt og strimlet skinke.
Varenummer: 670502 | EPD-nummer: 4868469 | GTIN: 07023026705028
Varenummer: 670502
EPD-nummer: 4868469
GTIN: 07023026705028
PRODUSENT: BAMA GRUPPEN AS
VAREMERKE: Salatbar
50 produkter i databasen
Ingredienser
Svinekjøtt 50 %, vann, collagenfiber, salt, stabilisator E450, E451, surhetsregulerende middel E326, E508, dekstrose, fortykningsmiddel E407, E415, krydder, antioksidant E301, konservering E250.
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten | ||
Lupin | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Sesamfrø | ||
Sennep | ||
Selleri | ||
Bløtdyr | ||
Melk | ||
Soya | ||
Peanøtter | ||
Fisk | ||
Egg | ||
Skalldyr | ||
Nøtter |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten | Nei | |
Lupin | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Sennep | Nei | |
Selleri | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Melk | Nei | |
Soya | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Fisk | Nei | |
Egg | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Nøtter | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 477 kJ/ 114 kcal |
Fett | 6,60 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 2,30 g |
Karbohydrat | 1,80 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,60 g |
Protein | 11,60 g |
Salt | 3,00 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | |
Varenummer | 670502 |
EPD-nummer | 4868469 |
GTIN | 07023026705028 |
GTIN2 | 07023026705028 |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 14.03.2024 |
Oppdatert dato | 14.03.2024 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Frukt/grønnsaker/nøtter/frø – bearbeidet |
Klasse | Grønnsaker – bearbeidet |
Brick kode | Grønnsaker – bearbeidet (kjølevare) |
Oppbevaring
Temperatur, min | 0 grader (C) |
Temperatur, max. | 4 grader (C) |
Holdbarhet, total | 0 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 9 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | 0 dager |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | 0 dager |