
SVALBARD-SALAT
Salaten må være sprø og saftig. Bland gjerne flere salattyper. Da blir det en flott blanding av smaker, farger og strukturer. Visste du at de røde og mørke salattypene inneholder masse antioksidanter?
Varenummer: 385026 | EPD-nummer: | GTIN: 27072633850267
Varenummer: 385026
EPD-nummer:
GTIN: 27072633850267

PRODUSENT: BAMA GRUPPEN AS
VAREMERKE: BAMA Storkjøkken
2827 produkter i databasen
Ingredienser
Allergener
![]() |
![]() |
![]() |
---|---|---|
Gluten |
![]() |
|
Skalldyr |
![]() |
|
Egg |
![]() |
|
Fisk |
![]() |
|
Peanøtter |
![]() |
|
Soya |
![]() |
|
Melk |
![]() |
|
Nøtter |
![]() |
|
Selleri |
![]() |
|
Sennep |
![]() |
|
Sesamfrø |
![]() |
|
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
|
Lupin |
![]() |
|
Bløtdyr |
![]() |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten |
![]() |
Nei |
Skalldyr |
![]() |
Nei |
Egg |
![]() |
Nei |
Fisk |
![]() |
Nei |
Peanøtter |
![]() |
Nei |
Soya |
![]() |
Nei |
Melk |
![]() |
Nei |
Nøtter |
![]() |
Nei |
Selleri |
![]() |
Nei |
Sennep |
![]() |
Nei |
Sesamfrø |
![]() |
Nei |
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
Nei |
Lupin |
![]() |
Nei |
Bløtdyr |
![]() |
Nei |


Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 89 kJ/ 21 kcal |
Fett | 0,20 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,00 g |
Karbohydrat | 2,60 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,30 g |
Kostfiber | 0,80 g |
Protein | 1,80 g |
Salt | 0,50 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | |
Opphavsland | |
Varegruppe | |
Varenummer | 385026 |
EPD-nummer | |
GTIN | 27072633850267 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 10.01.2024 |
Oppdatert dato | 13.03.2025 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Bladgrønnsaker – ubearbeidet (fersk) |
Klasse | Løse blader/flergrenede blader – salatingredienser |
Brick kode | Løse blader/flergrenede blader – salat annet |
Oppbevaring
Temperatur, min | 1 grader (C) |
Temperatur, max. | 4 grader (C) |
Holdbarhet, total | 0 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 0 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | 0 dager |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | 0 dager |