TACO CHIPS 1 KG
Tacochips til bruk i salat og salatbar
Varenummer: 609909 | EPD-nummer: 4810453 | GTIN: 07023026099097
Varenummer: 609909
EPD-nummer: 4810453
GTIN: 07023026099097
PRODUSENT: BAMA GRUPPEN AS
VAREMERKE: Salatbar
51 produkter i databasen
Ingredienser
Mais, solsikkeolje, chili-lime smak (salt, naturlig aroma, antioksidant (sitronsyre), sukker og maltodextrin).
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
| Gluten |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
| Gluten |
|
Nei |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Nei |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Melk
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 2 188 kJ/ 523 kcal |
| Fett | 26,00 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 3,10 g |
| Karbohydrat | 61,10 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 2,10 g |
| Kostfiber | 5,70 g |
| Protein | 7,70 g |
| Salt | 2,10 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | |
| Opphavsland | Spania |
| Varegruppe | |
| Varenummer | 609909 |
| EPD-nummer | 4810453 |
| GTIN | 07023026099097 |
| GTIN2 | 07023026099097 |
| GTIN3 | |
| Opprettet dato | 14.03.2024 |
| Oppdatert dato | 06.05.2025 |
GPC Kategori
| Segment | Mat/drikke/tobakk |
| Familie | Kornblandinger/korn/linse produkter |
| Klasse | Foredlede kornblandingsprodukter |
| Brick kode | Kornblandingsprodukter – spiseklar (tørrvare) |
Oppbevaring
| Temperatur, min | 18 grader (C) |
| Temperatur, max. | 25 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 0 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 17 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | 0 dager |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | 0 dager |

















