ASIATISK DRESSING spann 1350 ml
Fersk Asiatisk dressing er dressing av høykvalitet. Skånsom produksjonsprosess uten varmebehandling og kvalitetsråvarer kjennes på smaken.
Varenummer: 609852 | EPD-nummer: 4910576 | GTIN: 07023026098526
Varenummer: 609852
EPD-nummer: 4910576
GTIN: 07023026098526
PRODUSENT: BAMA GRUPPEN AS
VAREMERKE: BAMA Storkjøkken
2969 produkter i databasen
Ingredienser
Vann, rapsolje, SOYASAUS (vann, SOYABØNNER, HVETE, salt), sukker, krydder (ingefær, chili, karri, hvitløk), salt, fortykningsmiddel (xantangummi), surhetsregulerene middel (sitron), naturlig aroma, konserveringsmidler (kaliumsorbat, natriumbenzoat).
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
|
Gluten
Hvete |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
|
Gluten
Hvete |
|
Ja |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Ja |
| Melk |
|
Nei |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 1 285 kJ/ 311 kcal |
| Fett | 29,90 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 2,20 g |
| Karbohydrat | 8,80 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 6,80 g |
| Protein | 1,80 g |
| Salt | 3,60 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | |
| Opphavsland | Norge |
| Varegruppe | |
| Varenummer | 609852 |
| EPD-nummer | 4910576 |
| GTIN | 07023026098526 |
| GTIN2 | 07023026098526 |
| GTIN3 | |
| Opprettet dato | 14.03.2024 |
| Oppdatert dato | 31.07.2025 |
GPC Kategori
| Segment | Mat/drikke/tobakk |
| Familie | Krydder/konserveringsmidler/ekstrakter |
| Klasse | Sauser/dipper (sauces/spreads/dips/condiments) |
| Brick kode | Dressing/dipp (kjølevare) |
Oppbevaring
| Temperatur, min | 0 grader (C) |
| Temperatur, max. | 4 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 0 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 33 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | 0 dager |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | 0 dager |

















