Balsamicovinaigrette 40 ml/be
Dressing i beger, perfekt til Salatbar.
Varenummer: 670656 | EPD-nummer: | GTIN: 07023026706568
Varenummer: 670656
EPD-nummer:
GTIN: 07023026706568
PRODUSENT: BAMA GRUPPEN AS
VAREMERKE: Salatbar
50 produkter i databasen
Ingredienser
Vann, balsamicoeddik 29 % (vineddik, druemost, sukkerfarge, SULFITT), sukker, farge (sukkerkulør), rapsolje, salt, fortykningsmiddel (xantangummi, natriumalginat), hvitløk, sort pepper, persille, konserveringsmiddel (kaliumsorbat).
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten | ||
Lupin | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Sesamfrø | ||
Sennep | ||
Selleri | ||
Bløtdyr | ||
Melk | ||
Soya | ||
Peanøtter | ||
Fisk | ||
Egg | ||
Skalldyr | ||
Nøtter |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten | Nei | |
Lupin | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Ja | |
Sesamfrø | Nei | |
Sennep | Nei | |
Selleri | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Melk | Nei | |
Soya | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Fisk | Nei | |
Egg | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Nøtter | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 302 kJ/ 71 kcal |
Fett | 1,20 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,10 g |
Karbohydrat | 14,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 14,00 g |
Protein | 0,40 g |
Salt | 0,71 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | |
Opphavsland | |
Varegruppe | |
Varenummer | 670656 |
EPD-nummer | |
GTIN | 07023026706568 |
GTIN2 | 07023026706568 |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 14.03.2024 |
Oppdatert dato | 14.03.2024 |
Oppbevaring
Temperatur, min | Ikke oppgitt |
Temperatur, max. | Ikke oppgitt |
Holdbarhet, total | Ikke oppgitt |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | Ikke oppgitt |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |