CRISPI BLADER VASKET 400 G
Ferdig vasket hele Crispisalat blader. Vi benytter en ny variant av Crispisalat med tykkere salatblader som holder bladene sprø og fine i fasongen.
Varenummer: 670390 | EPD-nummer: | GTIN: 07023026703901
Varenummer: 670390
EPD-nummer:
GTIN: 07023026703901
PRODUSENT: BAMA GRUPPEN AS
VAREMERKE: BAMA
3041 produkter i databasen
Ingredienser
Crispisalat
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten | ||
Lupin | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Sesamfrø | ||
Sennep | ||
Selleri | ||
Bløtdyr | ||
Melk | ||
Soya | ||
Peanøtter | ||
Fisk | ||
Egg | ||
Skalldyr | ||
Nøtter |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten | Nei | |
Lupin | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Sennep | Nei | |
Selleri | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Melk | Nei | |
Soya | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Fisk | Nei | |
Egg | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Nøtter | Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Selleri
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 52 kJ/ 12 kcal |
Fett | 0,10 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,00 g |
Karbohydrat | 1,50 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 1,50 g |
Kostfiber | 1,00 g |
Protein | 0,80 g |
Salt | 0,00 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | |
Opphavsland | |
Varegruppe | |
Varenummer | 670390 |
EPD-nummer | |
GTIN | 07023026703901 |
GTIN2 | 07023026703901 |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 14.03.2024 |
Oppdatert dato | 15.08.2024 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Bladgrønnsaker – ubearbeidet (fersk) |
Klasse | Løse blader/flergrenede blader – salatingredienser |
Brick kode | Løse blader/flergrenede blader – salat annet |
Oppbevaring
Temperatur, min | 1 grader (C) |
Temperatur, max. | 4 grader (C) |
Holdbarhet, total | 0 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 0 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | 0 dager |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | 0 dager |