DIJON VINAIGRETTE spann 1350 ml

Fersk Dijon Vinaigrette er dressing av høykvalitet. Skånsom produksjonsprosess utenvarmebehandling og kvalitetsråvarer kjennespå smaken.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 609850
EPD-nummer: 4910600
GTIN: 07023026098502

PRODUSENT: BAMA GRUPPEN AS

VAREMERKE: BAMA Storkjøkken

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:
+47 228 80 500

www.bama.no

2731 produkter i databasen

Ingredienser

Vann, rapsolje, grov DIJONSENNEP (18 %) (vann, vineddik, SENNEPSFRØ, salt, sukker, antioksidant (KALIUMDISULFITT), sitronsyre), sukker, hvitvin 4 %, salt, krydder (hvitløk, løk, gurkemeie, persille, dill), fortykningsmiddel (xantangummi), krydderekstrakter, surhetsregulerende middel (sitronsyre), konserveringsmidler (kaliumsorbat, natriumbenzoat).

Allergener

Allergen
Gluten
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Red circle
Ja
Sesamfrø
Green circle
Nei
Sennep
Red circle
Ja
Selleri
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Melk
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Egg
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 934 kJ/ 226 kcal
Fett 21,00 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 1,50 g
Karbohydrat 7,00 g
hvorav
- Sukkerarter 5,80 g
Protein 1,90 g
Salt 2,20 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland
Opphavsland Norge
Varegruppe
Varenummer 609850
EPD-nummer 4910600
GTIN 07023026098502
GTIN2 07023026098502
GTIN3
Opprettet dato 14.03.2024
Oppdatert dato 14.03.2024

GPC Kategori

Segment Mat/drikke/tobakk
Familie Frukt/grønnsaker/nøtter/frø – bearbeidet
Klasse Grønnsaker – bearbeidet
Brick kode Grønnsaker – bearbeidet (kjølevare)

Oppbevaring

Temperatur, min 0 grader (C)
Temperatur, max. 4 grader (C)
Holdbarhet, total 0 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 33 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) 0 dager
Holdbarhet etter tining (fryste varer) 0 dager