EPLEBÅTER 1/3 GN 1200 G
Til BAMAs ferskforedlede produkter tilbyr vi tilbehør som gjør det raskt og enkelt å servere grønnsaker og salater. Vi bruker kun førsteklasses råvarer.
Varenummer: 610907 | EPD-nummer: 5147459 | GTIN: 07023026109079
Varenummer: 610907
EPD-nummer: 5147459
GTIN: 07023026109079
PRODUSENT: BAMA GRUPPEN AS
VAREMERKE: Salatbar
51 produkter i databasen
Ingredienser
Røde epler, antioksidanter (askorbinsyre og kalsiumaskorbat).
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
| Gluten |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
| Gluten |
|
Nei |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Nei |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 204 kJ/ 48 kcal |
| Fett | 0,20 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 0,00 g |
| Karbohydrat | 10,30 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 10,30 g |
| Kostfiber | 2,00 g |
| Protein | 0,40 g |
| Salt | 0,00 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | |
| Opphavsland | Norge |
| Varegruppe | |
| Varenummer | 610907 |
| EPD-nummer | 5147459 |
| GTIN | 07023026109079 |
| GTIN2 | 07023026109079 |
| GTIN3 | |
| Opprettet dato | 14.03.2024 |
| Oppdatert dato | 06.05.2025 |
GPC Kategori
| Segment | Mat/drikke/tobakk |
| Familie | Frukt/grønnsaker/nøtter/frø – bearbeidet |
| Klasse | Frukt – bearbeidet |
| Brick kode | Frukt – bearbeidet (kjølevare) |
Oppbevaring
| Temperatur, min | 0 grader (C) |
| Temperatur, max. | 4 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 8 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 2 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | 0 dager |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | 0 dager |

















