Hamburgercoleslaw 900g

Coleslaw laget med hodekål og dressing, selges i 1/6 GN beger.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 670531
EPD-nummer: 5543657
GTIN: 07023026705318

PRODUSENT: BAMA GRUPPEN AS

VAREMERKE: BAMA

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:
+47 228 80 500

www.bama.no

3311 produkter i databasen

Ingredienser

HODEKÅL, HAMBURGERDRESSING (rapsolje, tomatpuré, eddik, EGGEPLOMME, sukker, SENNEP (vann, SENNEPsfrø, eddik, sukker, salt, krydder, fargestoff (karamell, karotener)), agurkmiks (agurk, sukker, eddik, vann, modifisert maisstivelse, salt, løk, SENNEPsfrø, paprika, krydder), paprika, krydder (dill, løk, pepper), salt, stabilisator (xantangummi), konserveringsmidler (kaliumsorbat, natriumbenzoat), surhetsregulerende middel (sitronsyre), naturlig aroma.

Allergener

Allergen
Gluten
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Egg
Red circle
Ja
Fisk
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Melk
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Red circle
Ja
Sesamfrø
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 1 150 kJ/ 279 kcal
Fett 27,30 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 1,90 g
Karbohydrat 6,20 g
hvorav
- Sukkerarter 5,40 g
Kostfiber 1,40 g
Protein 1,50 g
Salt 0,40 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland
Opphavsland Norge
Varegruppe
Varenummer 670531
EPD-nummer 5543657
GTIN 07023026705318
GTIN2 07023026705318
GTIN3
Opprettet dato 14.03.2024
Oppdatert dato 06.05.2025

GPC Kategori

Segment Mat/drikke/tobakk
Familie Frukt/grønnsaker/nøtter/frø – bearbeidet
Klasse Grønnsaker – bearbeidet
Brick kode Grønnsaker – bearbeidet (kjølevare)

Oppbevaring

Temperatur, min 0 grader (C)
Temperatur, max. 4 grader (C)
Holdbarhet, total 21 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 6 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) 0 dager
Holdbarhet etter tining (fryste varer) 0 dager