KÅLSTUING SV 2.5 KG
Sous vide behandlet Kålstuing.
Varenummer: 658314 | EPD-nummer: 1757244 | GTIN: 07023026583145
Varenummer: 658314
EPD-nummer: 1757244
GTIN: 07023026583145
PRODUSENT: BAMA GRUPPEN AS
VAREMERKE: BAMA
3451 produkter i databasen
Ingredienser
Hodekål 63 %, MELK, FLØTE, SMØR, fortykningsmiddel (acetylert distivelsesadipat (fra mais)), salt, pepper, muskat.
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
| Gluten |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
| Gluten |
|
Nei |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Ja |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 427 kJ/ 103 kcal |
| Fett | 8,10 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 5,20 g |
| Karbohydrat | 5,60 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 4,50 g |
| Protein | 1,80 g |
| Salt | 0,70 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | |
| Opphavsland | Norge |
| Varegruppe | |
| Varenummer | 658314 |
| EPD-nummer | 1757244 |
| GTIN | 07023026583145 |
| GTIN2 | 07023026583145 |
| GTIN3 | |
| Opprettet dato | 14.03.2024 |
| Oppdatert dato | 01.08.2025 |
GPC Kategori
| Segment | Mat/drikke/tobakk |
| Familie | Frukt/grønnsaker/nøtter/frø – bearbeidet |
| Klasse | Grønnsaker – bearbeidet |
| Brick kode | Grønnsaker – bearbeidet (kjølevare) |
Oppbevaring
| Temperatur, min | 0 grader (C) |
| Temperatur, max. | 4 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 0 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 8 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | 0 dager |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | 0 dager |

















