Pasta Fusilli urtemarinert
1 kg i 1/3 GN
Kokt pasta som er marinert i olje og krydder, klar til å spises. Pakket i beskyttende atmosfære. Salgsenhet: 4 x 1 kg.
Varenummer: 670551/BI610102 | EPD-nummer: 4868543 | GTIN: 07023026705516
Varenummer: 670551/BI610102
EPD-nummer: 4868543
GTIN: 07023026705516
PRODUSENT: BAMA INDUSTRI AS
VAREMERKE: BAMA
3041 produkter i databasen
Ingredienser
Kokt pasta 93 % (durumhvete, vann), marinade (rapsolje, krydder (inneholder selleri), rapsfett (fullherdet), havsalt, gulrot, gjærekstrakt).
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Lupin | ||
Bløtdyr | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Soya | ||
Skalldyr | ||
Sesamfrø | ||
Sennep | ||
Selleri | ||
Peanøtter | ||
Nøtter | ||
Melk | ||
Gluten
Hvete |
||
Fisk | ||
Egg |
Allergen | ||
---|---|---|
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Soya | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Sennep | Nei | |
Selleri | Ja | |
Peanøtter | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Melk | Nei | |
Gluten
Hvete |
Ja | |
Fisk | Nei | |
Egg | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 706 kJ/ 168 kcal |
Fett | 6,50 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 1,50 g |
Karbohydrat | 23,40 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,30 g |
Protein | 4,00 g |
Salt | 0,50 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | |
Varegruppe | Pasta og nudler |
Varenummer | 670551/BI610102 |
EPD-nummer | 4868543 |
GTIN | 07023026705516 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 11.12.2014 |
Oppdatert dato | 20.11.2023 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Tilberedt/konservert mat |
Oppbevaring
Temperatur, min | 0 grader (C) |
Temperatur, max. | 4 grader (C) |
Holdbarhet, total | 16 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 8 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |