Rødkål sous vide
2 kg
Fersk Rødkål med 75 % rødkål, smakt til med rødvin og balsamicoeddik. Trenger kun oppvarming! Salgsenhet: 10 x 2 kg.
Varenummer: 658403/BI610040 | EPD-nummer: 4716775 | GTIN: 07023026584036
Varenummer: 658403/BI610040
EPD-nummer: 4716775
GTIN: 07023026584036
PRODUSENT: BAMA INDUSTRI AS
VAREMERKE: BAMA
3463 produkter i databasen
Ingredienser
Rødkål 75 %, sukker, eddik, matlagingsrødvin (dealkoholisert rødvin, havsalt, aroma, konserveringsmiddel (svoveldioksid(sulfitt)), balsamicoeddik (vineddik, drue konsentrat, fargestoff (karamell), antioksidant (kaliumdisulfitt)). Sulfitt < 10mg/kg.
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
| Gluten |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
| Gluten |
|
Nei |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Nei |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Ja |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 318 kJ/ 75 kcal |
| Fett | 0,30 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 0,10 g |
| Karbohydrat | 16,40 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 16,30 g |
| Protein | 0,90 g |
| Salt | 0,30 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Norge |
| Opphavsland | Norge |
| Varegruppe | |
| Varenummer | 658403/BI610040 |
| EPD-nummer | 4716775 |
| GTIN | 07023026584036 |
| GTIN2 | |
| GTIN3 | |
| Opprettet dato | 11.12.2014 |
| Oppdatert dato | 20.11.2023 |
Oppbevaring
| Temperatur, min | 0 grader (C) |
| Temperatur, max. | 4 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 56 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 30 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
| Varmebehandles | Kombidamper 98 °C i 30 min. |

















