Romanosalat grovkuttet
500 g
Romanosalat som er vasket og kuttet grovt. Salgsenhet: 5 x 500 g.
Varenummer: 670339/300421 | EPD-nummer: 2160281 | GTIN: 07023026703390
Varenummer: 670339/300421
EPD-nummer: 2160281
GTIN: 07023026703390
![BAMA INDUSTRI AS](https://images.matinfo.no/images/Producers/tv_1977.jpg)
PRODUSENT: BAMA INDUSTRI AS
VAREMERKE: BAMA
3082 produkter i databasen
Ingredienser
Romanosalat
Allergener
![]() |
![]() |
![]() |
---|---|---|
Egg |
![]() |
|
Fisk |
![]() |
|
Gluten |
![]() |
|
Melk |
![]() |
|
Nøtter |
![]() |
|
Peanøtter |
![]() |
|
Selleri |
![]() |
|
Sennep |
![]() |
|
Sesamfrø |
![]() |
|
Skalldyr |
![]() |
|
Soya |
![]() |
|
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
|
Bløtdyr |
![]() |
|
Lupin |
![]() |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg |
![]() |
Nei |
Fisk |
![]() |
Nei |
Gluten |
![]() |
Nei |
Melk |
![]() |
Nei |
Nøtter |
![]() |
Nei |
Peanøtter |
![]() |
Nei |
Selleri |
![]() |
Nei |
Sennep |
![]() |
Nei |
Sesamfrø |
![]() |
Nei |
Skalldyr |
![]() |
Nei |
Soya |
![]() |
Nei |
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
Nei |
Bløtdyr |
![]() |
Nei |
Lupin |
![]() |
Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Selleri
![Red circle](/images/Icons/circle-red.png)
![Green circle](/images/Icons/circle-green.png)
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 64 kJ/ 15 kcal |
Fett | 0,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,00 g |
Karbohydrat | 1,40 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 1,40 g |
Kostfiber | 3,00 g |
Protein | 1,20 g |
Salt | 0,00 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | |
Varegruppe | Fersk ferdigsalat |
Varenummer | 670339/300421 |
EPD-nummer | 2160281 |
GTIN | 07023026703390 |
GTIN2 | 07023021703395 |
GTIN3 | 07023022703394 |
Opprettet dato | 11.12.2014 |
Oppdatert dato | 12.12.2023 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 0 grader (C) |
Temperatur, max. | 4 grader (C) |
Holdbarhet, total | 9 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 4 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |