ROTMOS SV 2.5 KG
Fersk rotmos laget av kålrot, potet, gulrot, smør og havsalt. Trenger kun oppvarming. Våre preppa produkter er utviklet av kokker, og lages alltid med ferske og ekte råvarer.
Varenummer: 658801 | EPD-nummer: 1757251 | GTIN: 07023026588010
Varenummer: 658801
EPD-nummer: 1757251
GTIN: 07023026588010
PRODUSENT: BAMA GRUPPEN AS
VAREMERKE: BAMA
3056 produkter i databasen
Ingredienser
Kålrot 72 %, potet, gulrot, SMØR, havsalt.
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten | ||
Lupin | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Sesamfrø | ||
Sennep | ||
Selleri | ||
Bløtdyr | ||
Melk | ||
Soya | ||
Peanøtter | ||
Fisk | ||
Egg | ||
Skalldyr | ||
Nøtter |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten | Nei | |
Lupin | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Sennep | Nei | |
Selleri | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Melk | Ja | |
Soya | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Fisk | Nei | |
Egg | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Nøtter | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 252 kJ/ 60 kcal |
Fett | 2,30 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 1,40 g |
Karbohydrat | 7,60 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 5,60 g |
Protein | 1,00 g |
Salt | 0,60 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | |
Varenummer | 658801 |
EPD-nummer | 1757251 |
GTIN | 07023026588010 |
GTIN2 | 07023026588010 |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 14.03.2024 |
Oppdatert dato | 14.03.2024 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Frukt/grønnsaker/nøtter/frø – bearbeidet |
Klasse | Grønnsaker – bearbeidet |
Brick kode | Grønnsaker – bearbeidet (kjølevare) |
Oppbevaring
Temperatur, min | 0 grader (C) |
Temperatur, max. | 4 grader (C) |
Holdbarhet, total | 0 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 8 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | 0 dager |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | 0 dager |