Rødkål sous vide
2 kg
Fersk Rødkål med 75 % rødkål, smakt til med rødvin og balsamicoeddik. Trenger kun oppvarming! Salgsenhet: 10 x 2 kg.
Varenummer: 658403/BI610040 | EPD-nummer: 4716775 | GTIN: 07023026584036
Varenummer: 658403/BI610040
EPD-nummer: 4716775
GTIN: 07023026584036
PRODUSENT: BAMA INDUSTRI AS
VAREMERKE: BAMA
3082 produkter i databasen
Ingredienser
Rødkål 75 %, sukker, eddik, matlagingsrødvin (dealkoholisert rødvin, havsalt, aroma, konserveringsmiddel (svoveldioksid(sulfitt)), balsamicoeddik (vineddik, drue konsentrat, fargestoff (karamell), antioksidant (kaliumdisulfitt)). Sulfitt < 10mg/kg.
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Gluten | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Ja | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 318 kJ/ 75 kcal |
Fett | 0,30 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,10 g |
Karbohydrat | 16,40 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 16,30 g |
Protein | 0,90 g |
Salt | 0,30 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | |
Varenummer | 658403/BI610040 |
EPD-nummer | 4716775 |
GTIN | 07023026584036 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 11.12.2014 |
Oppdatert dato | 20.11.2023 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 0 grader (C) |
Temperatur, max. | 4 grader (C) |
Holdbarhet, total | 56 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 30 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
Varmebehandles | Kombidamper 98 °C i 30 min. |