Tacosalat
242 g
Spiseklar salat med skinke, tacochips, Salsadressing og gaffel. Salgsenhet: 4 x 242 g.
Varenummer: 606011/300376 | EPD-nummer: 2945095 | GTIN: 07023026060110
Varenummer: 606011/300376
EPD-nummer: 2945095
GTIN: 07023026060110

PRODUSENT: BAMA INDUSTRI AS
VAREMERKE: BAMA
389 produkter i databasen
Ingredienser
Allergener
![]() |
![]() |
![]() |
---|---|---|
Egg |
![]() |
|
Fisk |
![]() |
|
Gluten |
![]() |
|
Melk |
![]() |
|
Nøtter |
![]() |
|
Peanøtter |
![]() |
|
Selleri |
![]() |
|
Sennep |
![]() |
|
Sesamfrø |
![]() |
|
Skalldyr |
![]() |
|
Soya |
![]() |
|
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
|
Bløtdyr |
![]() |
|
Lupin |
![]() |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg |
![]() |
Ja |
Fisk |
![]() |
Nei |
Gluten |
![]() |
Nei |
Melk |
![]() |
Ja |
Nøtter |
![]() |
Nei |
Peanøtter |
![]() |
Nei |
Selleri |
![]() |
Nei |
Sennep |
![]() |
Ja |
Sesamfrø |
![]() |
Nei |
Skalldyr |
![]() |
Nei |
Soya |
![]() |
Nei |
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
Nei |
Bløtdyr |
![]() |
Nei |
Lupin |
![]() |
Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Gluten (Hvete) og Selleri


Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 581 kJ/ 140 kcal |
Fett | 10,20 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 1,80 g |
Karbohydrat | 8,10 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 3,40 g |
Kostfiber | 1,10 g |
Protein | 3,30 g |
Salt | 1,10 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | |
Varenummer | 606011/300376 |
EPD-nummer | 2945095 |
GTIN | 07023026060110 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 11.12.2014 |
Oppdatert dato | 17.04.2023 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Frukt/grønnsaker/nøtter/frø – bearbeidet |
Klasse | Grønnsaker – bearbeidet |
Brick kode | Grønnsaker – bearbeidet (kjølevare) |
Oppbevaring
Temperatur, min | 0 grader (C) |
Temperatur, max. | 4 grader (C) |
Holdbarhet, total | 9 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 3 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |