Børek m/spinat og feta 100g

Sprø filodeig med fyll av spinat og fetaost. 100 stk i kartong

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 100770
EPD-nummer: 5976717
GTIN: 07071848404537

PRODUSENT: BAXT AS

VAREMERKE: Bakeverket

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:
+47 331 32 780
post@baxt.no
www.baxt.no

161 produkter i databasen

Ingredienser

Deig 62,5 % [ hvetemel, vann, vegetabilsk fett og oljer (palmeolje, bomullsfrøolje, solsikkefrøolje, maisstivelse, salt, sukker]. Fyll 37,5 % [spinat 48 %, Mizithra mysost (myseproteiner (melk) fra ku-, saue- og geitemelk, salt), løk, purre, fetaost 4,5 % (melk fra sau og geit, løpe, melkesyrekultur, salt, stabilisator (E509)], semulegryn (hvete), vegetabilske fett og oljer (palmeolje, bomullsfrøolje, solsikkefrøolje), salt, modifisert potetstivelse, dill, sort pepper.

Allergener

Allergen
Gluten
Hvete
Red circle
Ja
Skalldyr
Green circle
Nei
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Melk
Red circle
Ja
Nøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei

Produktet kan inneholde spor av: Nøtter (Hasselnøtter, Valnøtter), Egg og Sesamfrø

Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 1 234 kJ/ 295 kcal
Fett 14,80 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 5,90 g
Karbohydrat 31,40 g
hvorav
- Sukkerarter 2,80 g
Kostfiber 2,70 g
Protein 7,70 g
Salt 1,40 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Hellas
Opphavsland Hellas
Varegruppe
Varenummer 100770
EPD-nummer 5976717
GTIN 07071848404537
GTIN2
GTIN3
Opprettet dato 24.05.2022
Oppdatert dato 17.03.2023

Oppbevaring

Temperatur, min -26 grader (C)
Temperatur, max. -18 grader (C)
Holdbarhet, total 365 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 50 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt

Tilberedning

Stekes Deigemne tines i romtemperatur i ca 15-20 min. Stekes på 180grader i 26-28 minutter. Kjøles ned etter steking, før servering. Steketid kan variere etter ovnstype. Holdbar 6 timer etter steking / 24 timer i kjøleskap