Brødskala Fint

Bagel flerkorn 130g

42 stk i kartong

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 100825
EPD-nummer: 6276513
GTIN: 04032202032646

PRODUSENT: BAXT AS

VAREMERKE: Bakeverket

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:
+47 331 32 780
post@baxt.no
www.baxt.no

162 produkter i databasen

Ingredienser

Hvetemel, vann, sesamfrø 3,4% rugflak 3,4% brune linfrø, 2,3% solsikkefrø, 2,2% havreflak, sukker, vegetabilske oljer og fett (palme, rapsfrø, solsikke), soyamel, speltmel, maltmel (spelthvete, hvete), maltekstrakt (bygg), hvetestivelse, salt, fortykningsmiddel (E412), gjær, emulgatorer (E322, E471)

Allergener

Allergen
Gluten
Havre, Hvete, Rug, Spelt, Bygg
Red circle
Ja
Skalldyr
Green circle
Nei
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Soya
Red circle
Ja
Melk
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Red circle
Ja
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei

Produktet kan inneholde spor av: Nøtter (Cashewnøtter, Hasselnøtter, Makadamianøtter, Mandel, Paranøtter, Pekannøtter, Pistasjnøtter, Valnøtter), Egg, Melk, Svoveldioksid eller sulfitter og Lupin

Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 1 281 kJ/ 304 kcal
Fett 5,80 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 0,80 g
Karbohydrat 51,30 g
hvorav
- Sukkerarter 4,80 g
Protein 9,30 g
Salt 0,89 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Tyskland
Opphavsland Tyskland
Varegruppe
Varenummer 100825
EPD-nummer 6276513
GTIN 04032202032646
GTIN2
GTIN3
Opprettet dato 06.09.2023
Oppdatert dato 16.04.2025

Oppbevaring

Temperatur, min -26 grader (C)
Temperatur, max. -18 grader (C)
Holdbarhet, total 528 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 50 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt

Tilberedning

Stekes Tine produktet ved romtemperatur i 30 minutter og varm det i en forvarmet ovn ved 160 - 170 °C i 3-5 minutter. Skal ikke fryses på nytt etter tining.