Baguette 28cm Fullkorn
7000 GRM
Lettstekt baguette. 150g stk a 140g i kartong
Varenummer: 100345 | EPD-nummer: 2216430 | GTIN: 07037422003459
Varenummer: 100345
EPD-nummer: 2216430
GTIN: 07037422003459
PRODUSENT: BAXT AS
VAREMERKE: Bakeverket
144 produkter i databasen
Ingredienser
Sammalt mel (60,5%), vann, gjær, salt, hvetemel, emulgator (E472e), enzymer, antioksidant (E300)
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten
Hvete |
||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Gluten
Hvete |
Ja | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Egg og Sesamfrø
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 042 kJ/ 245 kcal |
Fett | 1,20 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,20 g |
Karbohydrat | 50,40 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 3,20 g |
Protein | 8,30 g |
Salt | 1,20 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Frankrike |
Opphavsland | Frankrike |
Varegruppe | Lagringsstabilt brød |
Varenummer | 100345 |
EPD-nummer | 2216430 |
GTIN | 07037422003459 |
GTIN2 | 07037429003452 |
GTIN3 | 07037429003452 |
Opprettet dato | 06.11.2014 |
Oppdatert dato | 12.10.2023 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Brød-/bakeprodukter |
Klasse | Brød |
Oppbevaring
Temperatur, min | -26 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 365 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
Stekes | Tines før steking. Stekes 180grader i 10-15 minutter. Hviles 10-15 minutter før garnitering |