Brødskala Ekstra Grovt

Baguette fitness ekstra grov 150g

Rustikk ekstra grov baguette bakt på fullkornsmel og som inneholder hvetekli, linfrø, soliskkefrø og hirsefrø. Grovhetsprosent 89%. 64 stk i kartong.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 100803
EPD-nummer: 6171532
GTIN: 07037422008034

PRODUSENT: BAXT AS

VAREMERKE: Bakeverket

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:
+47 331 32 780
post@baxt.no
www.baxt.no

162 produkter i databasen

Ingredienser

Fullkorn hvetemel (hvete, hvetekli og hvetebakterier), vann, surdeig (vann, fermentert hvetemel), brune linfrø, hvetegluten, gule linfrø, hirsefrø, solsikkefrø, hvetemel, gjær, salt, sesamfrø, byggmalt ekstrakt, melbehandlingsmiddel (E300), inaktivert gjær, maltet hvetemel

Allergener

Allergen
Gluten
Hvete, Bygg
Red circle
Ja
Skalldyr
Green circle
Nei
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Melk
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Red circle
Ja
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei

Produktet kan inneholde spor av: Nøtter (Mandel, Pekannøtter), Egg, Soya og Melk

Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 1 090 kJ/ 259 kcal
Fett 5,50 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 0,70 g
Karbohydrat 38,00 g
hvorav
- Sukkerarter 2,60 g
Protein 11,00 g
Salt 1,10 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Belgia
Opphavsland Belgia
Varegruppe
Varenummer 100803
EPD-nummer 6171532
GTIN 07037422008034
GTIN2
GTIN3
Opprettet dato 13.12.2022
Oppdatert dato 21.02.2023

Oppbevaring

Temperatur, min -26 grader (C)
Temperatur, max. -18 grader (C)
Holdbarhet, total 365 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 265 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt

Tilberedning

Stekes Tines: Ca 30 min i romtemperatur Steketid: Forvarm ovnen til 200°C. Stekes ved 190 °C i 8-10 min. Må avkjøles helt før smøring, minimum 15 min.