Brødskala Fint

Baguette rustikk fin 140g

Steinovnsbakt Rustikk fin Baguette. 60 stk i kartong

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 100597
EPD-nummer: 5062757
GTIN: 07037422005972

PRODUSENT: BAXT AS

VAREMERKE: Bakeverket

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:
+47 331 32 780
post@baxt.no
www.baxt.no

162 produkter i databasen

Ingredienser

mel (hvete, maltet hvete), vann, surdeig, salt, hvetegluten, gjær og startkultur

Allergener

Allergen
Gluten
Hvete
Red circle
Ja
Skalldyr
Green circle
Nei
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Melk
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei

Produktet kan inneholde spor av: Sesamfrø

Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 1 085 kJ/ 256 kcal
Fett 1,00 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 0,50 g
Karbohydrat 52,00 g
hvorav
- Sukkerarter 0,50 g
Protein 8,40 g
Salt 1,30 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Belgia
Opphavsland Belgia
Varegruppe
Varenummer 100597
EPD-nummer 5062757
GTIN 07037422005972
GTIN2
GTIN3
Opprettet dato 13.12.2022
Oppdatert dato 12.09.2024

Oppbevaring

Temperatur, min -26 grader (C)
Temperatur, max. -18 grader (C)
Holdbarhet, total 365 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 50 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt

Tilberedning

Stekes Tines: Ca 30 min i romtemperatur Steketid: Forvarm ovnen til 200°C. Stekes ved 190 °C i 8-10 min. Må avkjøles helt før smøring, minimum 15 min.