Bakeglans 338 ml

Ferdigblandet eggmasse, klar til å bli sprayet direkte på deigen. En boks bakeglans er nok til ca 350 boller

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 105998
EPD-nummer: 2989499
GTIN: 07037422059982

PRODUSENT: BAXT AS

VAREMERKE: Bakeverket

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:
+47 331 32 780
post@baxt.no
www.baxt.no

161 produkter i databasen

Ingredienser

Pasteuriserte helegg, vann, etanol 2,5-4,9%,  konserveringsmiddel (E210), nitrogengass

Allergener

Allergen
Gluten
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Egg
Red circle
Ja
Fisk
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Melk
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 297 kJ/ 71 kcal
Fett 5,00 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 1,50 g
Karbohydrat 0,20 g
hvorav
- Sukkerarter 0,20 g
Protein 6,00 g
Salt 0,15 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland Norge
Varegruppe
Varenummer 105998
EPD-nummer 2989499
GTIN 07037422059982
GTIN2
GTIN3
Opprettet dato 16.03.2022
Oppdatert dato 10.03.2023

Oppbevaring

Temperatur, min 16 grader (C)
Temperatur, max. 20 grader (C)
Holdbarhet, total 450 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 50 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt

Tilberedning

Spiseklar Rist boksen godt før bruk. 2. Hold boksen på skrå ca. 20 cm fra produktet. 3. Spray jevnt over det hele før steking. Avpass mengde etter behov og glansegrad. 4. Dysen bør skylles etter bruk. Oppbevares ved romtemperatur.