BELGISKE VAFLER 115G
Bakt etter tradisjonell belgisk oppskrift
Varenummer: 204023 | EPD-nummer: 2027324 | GTIN: 03029330131885
Varenummer: 204023
EPD-nummer: 2027324
GTIN: 03029330131885
PRODUSENT: BAXT AS
VAREMERKE: Bakeverket
144 produkter i databasen
Ingredienser
Hvetemel (gluten), margarin (vegetabilsk olje og fett (palme), vann, salt, emulgator (E322, E471), surhetsregulerende middel (E330), smakstilsetning, farge (E160a)), sukker (20,9%), egg, invertsirup, helmelkpulver, gjær, salt, vanillin
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten
Hvete |
||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Ja | |
Fisk | Nei | |
Gluten
Hvete |
Ja | |
Melk | Ja | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Soya
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 870 kJ/ 448 kcal |
Fett | 25,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 12,70 g |
Karbohydrat | 49,50 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 23,20 g |
Protein | 5,40 g |
Salt | 0,83 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Belgia |
Opphavsland | Belgia |
Varegruppe | Frossent brød |
Varenummer | 204023 |
EPD-nummer | 2027324 |
GTIN | 03029330131885 |
GTIN2 | 03029339131886 |
GTIN3 | 03029339131886 |
Opprettet dato | 03.03.2015 |
Oppdatert dato | 18.03.2019 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Brød-/bakeprodukter |
Klasse | Brød |
Oppbevaring
Temperatur, min | -26 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 360 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
Spiseklar | Holdbar 48 timer i romtemperatur etter opptining |