BELGISKE VAFLER 115G

Bakt etter tradisjonell belgisk oppskrift

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 204023
EPD-nummer: 2027324
GTIN: 03029330131885

PRODUSENT: BAXT AS

VAREMERKE: Bakeverket

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:
+47 331 32 780
post@baxt.no
www.baxt.no

144 produkter i databasen

Ingredienser

Hvetemel (gluten), margarin (vegetabilsk olje og fett (palme), vann, salt, emulgator (E322, E471), surhetsregulerende middel (E330), smakstilsetning, farge (E160a)), sukker (20,9%), egg, invertsirup, helmelkpulver, gjær, salt, vanillin

Allergener

Allergen
Egg
Red circle
Ja
Fisk
Green circle
Nei
Gluten
Hvete
Red circle
Ja
Melk
Red circle
Ja
Nøtter
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei

Produktet kan inneholde spor av: Soya

Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 1 870 kJ/ 448 kcal
Fett 25,00 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 12,70 g
Karbohydrat 49,50 g
hvorav
- Sukkerarter 23,20 g
Protein 5,40 g
Salt 0,83 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Belgia
Opphavsland Belgia
Varegruppe Frossent brød
Varenummer 204023
EPD-nummer 2027324
GTIN 03029330131885
GTIN2 03029339131886
GTIN3 03029339131886
Opprettet dato 03.03.2015
Oppdatert dato 18.03.2019

GPC Kategori

Segment Mat/drikke/tobakk
Familie Brød-/bakeprodukter
Klasse Brød

Oppbevaring

Temperatur, min -26 grader (C)
Temperatur, max. -18 grader (C)
Holdbarhet, total 360 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 50 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt

Tilberedning

Spiseklar Holdbar 48 timer i romtemperatur etter opptining