BROWNIE 8 BITER 144G

Kake med 5% sjokolade og 24% kakaoovertrekk

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 106278
EPD-nummer: 5023114
GTIN: 05709364272553

PRODUSENT: BAXT AS

VAREMERKE: BERTHAS

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:
+47 331 32 780
post@baxt.no
www.baxt.no

43 produkter i databasen

Ingredienser

Sukker, vegetabilske oljer (raps, palmekjerne, palme, shea, vegetabilske emulgatorer (E492, E322)), egg, stivelse (hvete og mais), hvetemel, 5% sjokolade (sukker, 33% kakaomasse, 8% kakaosmør, vegetabilsk emulgator (E322)), 5% fettredusert kakaopulver, stabilisator (E420), aromaer (sitron, vanilje), mysepulver (melk), salt, konserveringsmidler (E281, E202), vegetabilske emulgatorer (E322, E471, E475), hevemidler (E450, E500), surhetsregulerende middel (E330).

Allergener

Allergen
Gluten
Hvete
Red circle
Ja
Skalldyr
Green circle
Nei
Egg
Red circle
Ja
Fisk
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Melk
Red circle
Ja
Nøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei

Produktet kan inneholde spor av: Nøtter (Hasselnøtter, Mandel) og Soya

Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 1 904 kJ/ 455 kcal
Fett 24,00 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 11,00 g
Karbohydrat 55,00 g
hvorav
- Sukkerarter 42,00 g
Protein 3,70 g
Salt 0,71 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Danmark
Opphavsland Danmark
Varegruppe
Varenummer 106278
EPD-nummer 5023114
GTIN 05709364272553
GTIN2
GTIN3
Opprettet dato 01.11.2021
Oppdatert dato 21.02.2023

Oppbevaring

Temperatur, min 20 grader (C)
Temperatur, max. 16 grader (C)
Holdbarhet, total 120 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 40 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt