BRYTEBRØD GROVT 750G
Grovt brytebrød, 13 biter
Varenummer: 100486 | EPD-nummer: 4451415 | GTIN: 07037422004869
Varenummer: 100486
EPD-nummer: 4451415
GTIN: 07037422004869
PRODUSENT: BAXT AS
VAREMERKE: Bakeverket
144 produkter i databasen
Ingredienser
Vann, fibra, fullkornshvetemel (20,5%), hvetemel, flytende surdeig (9,4%), (sammalt rug, sammalt spelt, vann), havregryn (8,1%), fibra rugmel (4,0%), lys malt (hvete), gjær, sirup (hvete), salt, vegetabilsk fett av raps, sukker, antiklumpemiddel (E170), emulgator (E472e), enzymer, askorbinsyre (E300)
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten
Havre, Hvete, Rug, Spelt |
||
Skalldyr | ||
Fisk | ||
Egg | ||
Melk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Nøtter | ||
Sesamfrø | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten
Havre, Hvete, Rug, Spelt |
Ja | |
Skalldyr | Nei | |
Fisk | Nei | |
Egg | Nei | |
Melk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Nøtter (Cashewnøtter, Hasselnøtter, Makadamianøtter, Mandel, Paranøtter, Pekannøtter, Pistasjnøtter, Valnøtter), Egg, Melk og Sesamfrø
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 965 kJ/ 238 kcal |
Fett | 3,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,40 g |
Karbohydrat | 40,50 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 2,30 g |
Kostfiber | 5,40 g |
Protein | 7,30 g |
Salt | 0,80 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Brød og bakeriprodukter |
Varenummer | 100486 |
EPD-nummer | 4451415 |
GTIN | 07037422004869 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 22.02.2016 |
Oppdatert dato | 12.09.2024 |
Oppbevaring
Temperatur, min | -26 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 180 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
Stekes | Tines i romtemperatur. Stekes i 4-5 min på 200 grader |