Croissant chocolat 100g
Croissant produsert i Belgia. Leveres som frossent deigemne. 60 stk i kartongen
Varenummer: 100550 | EPD-nummer: 4718235 | GTIN: 07037422005507
Varenummer: 100550
EPD-nummer: 4718235
GTIN: 07037422005507
PRODUSENT: BAXT AS
VAREMERKE: Bakeverket
144 produkter i databasen
Ingredienser
Hvetemel, vann, 18% smør (melk), sukker, vegetabilske oljer og fett (solsikke, raps, palme), glukose-fruktose sirup, gjær, mandler, egg, 0,7% hasselnøtter, 0,7% fettredusert kakaopulver, salt, kakaomasse, emulgator (E472e, soyalecitin, skummetmelkpulver, kakaosmør, melkefett, melbehandlingsmiddel (askorbinsyre, E920), aroma, enzymer.
Produktet kaninneholde harde deler f.eks skall fra nøtter.
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten
Hvete |
||
Skalldyr | ||
Fisk | ||
Egg | ||
Melk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Nøtter
Hasselnøtter, Mandel |
||
Sesamfrø | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten
Hvete |
Ja | |
Skalldyr | Nei | |
Fisk | Nei | |
Egg | Ja | |
Melk | Ja | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Ja | |
Nøtter
Hasselnøtter, Mandel |
Ja | |
Sesamfrø | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Sesamfrø
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 533 kJ/ 367 kcal |
Fett | 21,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 11,00 g |
Karbohydrat | 37,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 12,00 g |
Protein | 6,60 g |
Salt | 0,70 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Belgia |
Opphavsland | Belgia |
Varegruppe | Kaker, dessertpaier og vannbakkels |
Varenummer | 100550 |
EPD-nummer | 4718235 |
GTIN | 07037422005507 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 01.06.2017 |
Oppdatert dato | 18.05.2022 |
Oppbevaring
Temperatur, min | -26 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 270 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
Stekes | Tines: 15-20 minutter i romtemperatur. Stekes: 170 grader i ca 17-20 minutter |