Croissant chocolat 100g

Croissant produsert i Belgia. Leveres som frossent deigemne. 60 stk i kartongen

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 100550
EPD-nummer: 4718235
GTIN: 07037422005507

PRODUSENT: BAXT AS

VAREMERKE: Bakeverket

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:
+47 331 32 780
post@baxt.no
www.baxt.no

144 produkter i databasen

Ingredienser

Hvetemel, vann, 18% smør (melk), sukker, vegetabilske oljer og fett (solsikke, raps, palme), glukose-fruktose sirup, gjær, mandleregg, 0,7% hasselnøtter, 0,7% fettredusert kakaopulver, salt, kakaomasse, emulgator (E472e, soyalecitin, skummetmelkpulver, kakaosmør, melkefett, melbehandlingsmiddel (askorbinsyre, E920), aroma, enzymer.

Produktet kaninneholde harde deler f.eks skall fra nøtter.

Allergener

Allergen
Gluten
Hvete
Red circle
Ja
Skalldyr
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Egg
Red circle
Ja
Melk
Red circle
Ja
Peanøtter
Green circle
Nei
Soya
Red circle
Ja
Nøtter
Hasselnøtter, Mandel
Red circle
Ja
Sesamfrø
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei

Produktet kan inneholde spor av: Sesamfrø

Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 1 533 kJ/ 367 kcal
Fett 21,00 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 11,00 g
Karbohydrat 37,00 g
hvorav
- Sukkerarter 12,00 g
Protein 6,60 g
Salt 0,70 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Belgia
Opphavsland Belgia
Varegruppe Kaker, dessertpaier og vannbakkels
Varenummer 100550
EPD-nummer 4718235
GTIN 07037422005507
GTIN2
GTIN3
Opprettet dato 01.06.2017
Oppdatert dato 18.05.2022

Oppbevaring

Temperatur, min -26 grader (C)
Temperatur, max. -18 grader (C)
Holdbarhet, total 270 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 50 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt

Tilberedning

Stekes Tines: 15-20 minutter i romtemperatur. Stekes: 170 grader i ca 17-20 minutter