Croissant chocolate 100g

Leveres som frossent deigemne. 60 stk i kartongen

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 100879
EPD-nummer: 6745244
GTIN: 07037422008799

PRODUSENT: BAXT AS

VAREMERKE: Bakeverket

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:
+47 331 32 780
post@baxt.no
www.baxt.no

162 produkter i databasen

Ingredienser

HVETEmel, 18% smør (MELK), vann, sukker, vegetabilske oljer og fett (raps, shea, kokos), glukose-fruktose sirup, 1,9% HASSELNØTTER, gjær, EGGHVETEgluten, 1,1% fettredusert kakaopulver, skummetMELKpulver, salt, kakaomasse, emulgator (lecitin (solsikke)), kakaosmør, aroma, MELKefett, melbehandlingsmiddel (askorbinsyre), enzymer, naturlig vaniljearoma

Allergener

Allergen
Gluten
Hvete
Red circle
Ja
Skalldyr
Green circle
Nei
Egg
Red circle
Ja
Fisk
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Melk
Red circle
Ja
Nøtter
Hasselnøtter
Red circle
Ja
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei

Produktet kan inneholde spor av: Nøtter (Mandel, Pekannøtter), Soya og Sesamfrø

Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 1 594 kJ/ 381 kcal
Fett 21,00 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 11,00 g
Karbohydrat 39,00 g
hvorav
- Sukkerarter 13,00 g
Protein 8,10 g
Salt 0,80 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Belgia
Opphavsland Belgia
Varegruppe
Varenummer 100879
EPD-nummer 6745244
GTIN 07037422008799
GTIN2
GTIN3
Opprettet dato 07.05.2025
Oppdatert dato 07.05.2025

Oppbevaring

Temperatur, min -26 grader (C)
Temperatur, max. -18 grader (C)
Holdbarhet, total 365 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 50 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt

Tilberedning

Stekes Tining: 15-20 min i romtemperatur. Forvarm ovnen til. Stekes 17-20 minutter på 170 +/-10°C. Disse instruksjonene er kun indikatorer, steketid og steketemperatur avhenger av typen ovn. KAN IKKE FRYSES PÅ NYTT ETTER TINING.